Få den bedste shopping dag sådan her

Det er sikkert at sige, at du nu er snigende rundt for Black Friday tilbud eller Cyber Mandag tilbud? Vi er alle klar over, at i dag holder berygtet tilfredsstille hver deal søgende fantasi i lyset af, at detailhandlerne skive omkostninger på et forudbestemt antal ting på eller under bekostning. Alligevel er disse Black Friday tilbud virkelig en “ordning”?

Alt taget i betragtning, er den dag, efter Thanksgiving kaldet “The shopping udstyrsstykke efter Thanksgiving”, der er som det skal være. For detailhandlere, er det om at styrke deres tilbud “i mørket” – i produktiviteten. Fordele er lavet ikke ved at tilbyde merchandise til en ulykke, men snarere ved at tilbyde på super-lave omkostninger til at trække dig ind i deres butikker, hvor de kan forsøge at udnytte drilske fælder for at få dine penge.

Med tanke på det endelige mål at overleve denne jul sæson med din tegnebog på plads og gøre “Dagen efter Thanksgiving” indtægtsgivende for dig selv, og ikke butikkerne, revidere disse 5 shopping tips:

1. Vær forsigtig med Deep-Discount Salg og “Yderligere elementer.” Som anført tidligere, mange detailhandlere forhånd “forstuen buster” tilbud på Black Friday og Cyber mandag til trække dig ind i butikken eller online, så du vil bruge, bruge, tilbringe. Så ofte som muligt, butikker tilbyder en usædvanlig begrænset mængde af de “forstuen buster” ordninger, som kan drive dig til at købe en sammenlignende ting ad den konsekvente omkostninger. Dette er en fantastisk “anspore og-switch” trick. Butikker kan ligeledes bestræbe sig på at tilbyde dig en billig post med en ekstremt dyrt garanti. På den anden side, en salgsrepræsentant lader dig vide, at du nødt til at købe ekstra programmering, flæse eller andre over-værdsatte yderligere elementer som en forudsætning for den vare endnu disse data ikke blev forfremmet eller inkorporeres i omkostningerne. Normalt, du finder disse data i registret. På off chance for, at udgifterne på registret er højere end offentliggøres eller anden grund, anmode om, at identificere sig med en administrator og kræve forfremmet omkostninger.

2. Shop tidligt for “Hot-Elementer.” Må ikke tøve og sidde stramt, indtil det sidste øjeblik for “hot-ting.” Planlæg du er ude metode dage forud for tid og sikre, at du har valgmuligheder. Støt udnytte shopping undersøgelse landestandarder og tilmelde dig e-mail-advarsler fra dine mest elskede butikker.

3. Fastgør dig selv online. Falske tilbud eller “lokke og switch” strategier ske online så godt. For eksempel kan en web webside offentliggøre en ting på et ekstremt beskedne omkostninger dog elementet ikke er på lager, så de forsøger at inspirere dig til at købe noget andet ved en højere regning. På den anden side, i tilfælde af at du forsøger at bare købe handlen ting, detailhandleren enten falder anmodningen hævde punktet er sat i en raincheck efter eller de sender dig en lavere kvalitet element, som du ikke arrangere. På off chance for, at en af disse former for praksis ske, udøve Deres rettigheder kunde herunder, på udkig efter handlingsplan, hvis din anmodning ikke rører base på tid eller debattere skitseagtige afgifter på dit Mastercard. For flere oplysninger om at opretholde en strategisk afstand fra Shams og øve dine rettigheder køber besøge http://www.ftc.gov.

4. Prøv ikke at købe Unødvendige garantier. Machine og elektroniske detailhandlere pålideligt spørge, om du har brug for en udvidet arrestordre, når du køber sådanne ting. Meget af den tid, “simpelthen sige nej” Hvorfor? Disse butikker holder 50 procent eller en større mængde af, hvad de debitere dig for garantien, og undersøgelser viser, at poster undertiden bryde inde i den periode serviceaftalen dækker-som er efter standard garanti bortfalder og inde i et par år af indkøb. Ligeledes standard maker garanti dækker store dele af reparationerne inkorporeret i en serviceaftale. Hvorom alting er, i tilfælde af at du søger efter væsentlig sindsro eller omkostningerne til at reparere varen er i høj grad høj efter standard garanti ophører, kontrollere, om dit betalingskort giver sammenlignelig rækkevidde eller forsøge at arrangere en overlegen omkostninger .

5. Forstå Retur og Pris Match Politikker. Du kan få den bedste pris uden generer på off chance for, at du kender i forvejen en butik værdi kamp og returnere arrangement. Talrige butikker tilbyder værdi match sikrer (hvis en udfordrer tilbyder en lavere pris, vil de matche det). Men elementer købt på BlackFriday og Cyber Mandag kan udelukkes fra butikkens generelle tilgang. Enkelte butikker har en ankomst tilgang, der, dybest set, er en værdi match sikre for butikken selv (på off chance for, at de falder i værdi, skelnen senere tilbagediskonteres til dig på off chance for, at du beder om det). På off chance for, at du ved, hvilken vare, du planlægger at købe, og opdag en butik med en værdi match sikre, at udnævnelser Black Friday omkostninger, købe det i forvejen. På det tidspunkt, hvor sorte fredag bevæger sig rundt, kan du søge på det bedste cost, og ikke behøver at stresse over, om lageret er udsolgt. På off chance for, at en butik er villig til at se bort kontrasten mellem sin egen typiske omkostninger og Black Friday-værdi, købe det forud for tidsplanen af samme grund.

Husk på, at få et hop på fantastiske Black Friday tilbud og Cyber Mandag tilbud, begynder at arrangere nu, udforske dine køber eller mere alt andet sprede positivitet.

Kilde: http://www.forbes.com/pictures/fggi45hhh/7-essential-black-friday-tips-from-the-experts/